ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΤΗΡΙΑ

Ευεξία το βράδυ , ενέργεια την ημέρα.

Ο ύπνος είναι μία ουσιαστική φάση της καθημερινής μας ζωής, μία στιγμή βαθύτατα σημαντική, που επιτρέπει κάθε μέρα την ανάκτηση της φυσικής και πνευματικής ενέργειας. Τα συστατικά για τη νυχτερινή ευεξία είναι απλά: ησυχία, καλή ποιότητα του αέρα, σκοτάδι , ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία. Σε αυτά προστίθεται η καταλληλότητα του στρώματος που συμβάλλει στη χαλάρωση των μυών και του νευρικού συστήματος και στην αποτελεσματική στήριξη της σπονδυλικής στήλης , αποφεύγοντας συσπάσεις που μακροπρόθεσμα μπορούν να επιφέρουν αυχενικούς ή οσφυϊκούς πόνους και να περιορίσουν την ποιότητα και την ποσότητα του ύπνου μας. Η συνολική χαλάρωση του σώματος και του πνεύματος είναι βασικό συστατικό ενός αναζωογονητικού ύπνου , προκαταρκτικός όρος για μια νέα ημέρα γεμάτη από ενέργεια. 

Παρακάτω θα δείτε προτεινόμενα στρώματα ανάλογα τις ανάγκες του κάθε χρήστη  σε όλες τις απαιτούμενες διαστάσεις και σε ειδικές κατόπιν παραγγελίας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και να δείτε περισσότερα μοντέλα των οίκων: Magniflex, Relaxsαν και Ennerev.

Από 6 έως 12 χρόνια γραπτή εγγύηση!

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται  κατά τις επεξεργασίες ανταποκρίνονται στα πιο αυστηρά ποιοτικά standard όσον αφορά την αντοχή , την ανθεκτικότητα , την απουσία βλαβερών ουσιών και το σεβασμό του ανθρώπου και του περιβάλλοντος μέσα στις παραγωγικές διαδικασίες.