Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση από το 1987.Η αγάπη μας για τον χώρο των κατασκευών, η εμπιστοσύνη και η προτίμηση των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια είναι οι λόγοι που συνεχίζουμε και προσπαθούμε να εξελισσόμαστε όλο και περισσότερο. Χαρακτηριστικό μας, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και κατασκευών μας κρατώντας τις τιμές μας χαμηλά.

Με επαγγελματική συνέπεια, άριστη οργάνωση ,σύγχρονη τεχνογνωσία και  εμπειρία πολλών ετών , η εταιρεία Ecosystema προσφέρει άριστης ποιότητας και εργονομίας προϊόντα, παράγοντες σημαντικοί για τη διαμόρφωση της αισθητικής και της λειτουργικότητας ενός επίπλου.Ειδικότητά μας τα έπιπλα κουζίνας και τα έπιπλα υπνοδωματίου καθώς επίσης οι ειδικές κατασκευές για επαγγελματικούς χώρους. Οι ανταγωνιστικές τιμές  σε συνδυασμό  με τα παραπάνω  είναι  ένα ακόμα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της εταιρείας Εcosystema, που την καθιστούν ασυναγώνιστη.

Στόχος μας:       

  • Να αναζητούμε και να υιοθετούμε διαρκώς υψηλά αισθητικά πρότυπα μέσα από τις αποκλειστικές συνεργασίες μας με εταιρείες παγκοσμίου κύρους.
  • Να εργαζόμαστε με πάθος ώστε να ικανοποιούμε τον πελάτη μας
  • Να στεκόμαστε στο πλάι του και να εξελισσόμαστε μαζί με τις επιδιώξεις του
  • Να τον θέτουμε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με στόχο την επίδειξη υψηλού αισθήματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
  • Να θεωρούμε την εταιρεία μας συνώνυμη με το καλό, το όμορφο, το ποιοτικό, το χρήσιμο.
  • Να επιδιώκουμε συνεχώς την άντληση ευχαρίστησης και ικανοποίησης όταν εργαζόμαστε κατά παραγγελία για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

 

Στην εταιρεία μας θα βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων, υλικών και αποχρώσεων. Σε συνεργασία με το έμπειρο τμήμα σχεδιασμού μας μπορείτε να σχεδιάσετε την  κουζίνα σας  σύμφωνα με το δικό σας χώρο. Οι  εξελιγμένοι μηχανισμοί  με την υψηλή αντοχή και την αθόρυβη λειτουργία τους σας παρέχουν υψηλή λειτουργικότητα και άνεση . Επίσης  διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία από ηλεκτρικές συσκευές και νεροχύτες  ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς . Πρόκειται για μεγάλες συνεργαζόμενες εταιρείες του χώρου βραβευμένες για την υψηλή αισθητική και κυρίως για την ποιότητα των  προϊόντων τους .

 

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε.

Brand names

    Sorry, no posts matched your criteria.