ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 30,60,90,120 ΛΕΠΤΩΝ

Σας παρουσιάζουμε την νέα μας σειρά με ξύλινες πυράντοχες πόρτες ξενοδοχείου και ειδικών κατασκευών.

Η σειρά αυτή είναι ακόμα ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της τεχνολογικής εξέλιξης που έχουμε πάντα ως γνώμονα για την ανάπτυξη της εταιρείας.

Οι πόρτες αυτές μπορούν να παραχθούν σε 30΄, 60΄, 90΄και 120΄ πυραντοχής καθώς και ειδικές κατασκευές όπως δίφυλλες ή πόρτες με τζάμι.

Επίσης μπορούν να παραχθούν σε ειδικά αρχιτεκτονικά σχέδια με επιλογή χρώματος ή υλικού. Ακόμα πόρτες που παράγονται με κάσα μασίφ (υψηλής σκληρότητας ξύλου) και φύλλα πρεσαριστά με τον ειδικό πυρίμαχο πυρήνα στο εσωτερικό τους.

Υπάρχει πυριδιογκούμενο λάστιχο περιμετρικά στην εσοχή της κάσας καθώς επίσης και ειδική πυράντοχη σούστα επαναφοράς στο πάνω μέλος της πόρτας. Οι κλειδαριές και μεντεσέδες είναι επίσης πυράντοχοι.

 

Περιβάλλον – οικολογία

Θεωρούμε πλέον δεδομένο πως τα προϊόντα μας διαθέτουν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Έτσι ή ξυλεία που χρησιμοποιούμε προέρχεται κατά κύριο λόγο από ελεγχόμενη υλοτόμηση δασών πιστοποιημένη με FSC . Τα παράγωγα του ξύλου τα οποία έχουν επεξεργαστεί δεν εμπεριέχουν επιπρόσθετη φορμαλδεΰδη HCHO ή είναι εντός των επιτρεπτών ορίων που καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Για ειδικές περιπτώσεις μπορούμε να ακολουθήσουμε το κανονισμό LEED στην παραγωγής μας. Τα βερνίκια και οι βαφές που χρησιμοποιούμε έχουν σαν βάση το νερό και είναι μη τοξικές. Τα υλικά στο εσωτερικό κάθε πόρτας αποτελούνται από ειδικά επεξεργασμένο χαρτί και όχι παράγωγα πλαστικού. Η ξυλεία που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί συλλέγεται σε ειδικούς χώρους για να ανακυκλωθεί