Στρώμα για ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο. | Ecosystema Κόρινθος
Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση από το 1987.Η αγάπη μας για τον χώρο των κατασκευών, η εμπιστοσύνη και η προτίμηση των πελατών όλα αυτά τα χρόνια είναι οι λόγοι που συνεχίζουμε και προσπαθούμε να εξελισσόμαστε όλο και περισσότερο. Χαρακτηριστικό μας, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και κατασκευών .
έπιπλα, κουζίνας,παιδικό, έπιπλο,υπνοδωμάτιο,κρεβατοκάμαρα,μοντέρνα,κλασσική,οικονομικά,γραφείο, κουκέτα,στρώμα,ηλεκτρικά,μηχανισμοί,υλικά,επιπλοποιίας,μελαμίνη,βακελίτης,λάκα,μασίφ.καναπέδες,συνθέσεις,σαλονιού,κατοικία,ανακαίνιση,διακόσμηση,μελέτη,διαμόρφωση
54870
post-template-default,single,single-post,postid-54870,single-format-gallery,edgt-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor (shared on wplocker.com)-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Στρώμα για ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο.

SILVER LINE 5Τα ξενοδοχεία κατατάσσονται υποχρεωτικά σε πέντε (5) κατηγορίες αστέρων, με ανώτατη την κατηγορία των πέντε αστέρων (5*) και κατώτατη την κατηγορία του ενός αστέρος (1*). Κάθε ξενοδοχείο κατατάσσεται σε μία από τις κατηγορίες εφ’ όσον πληροί τις υποχρεωτικές προδιαγραφές και συγκεντρώνει τον ελάχιστο αριθμό μορίων που απαιτείται, για την κατάταξη σε κατηγορία , βάσει επιλεγόμενων από την επιχείρηση προαιρετικών βαθμολογούμενων κριτηρίων , που ορίζονται στο Παράρτημα της παρούσας απόφασης.

Στο ΦΕΚ 10 2015 Αριθμ. 216 Παράρτημα «Τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές και βαθμολογούμενα κριτήρια για την κατάταξη των ξενοδοχείων σε κατηγορίες αστέρων», διαβάζοντας το
4.1 Κρεβάτι με σύγχρονο και καλοδιατηρημένο στρώμα βλέπουμε ότι είναι Υ (Υποχρεωτική προδιαγραφή) αλλά και ο
4.27 Καθαρισμός στρωμάτων σε ετήσια βάση σαν ΠΡ: (Προαιρετικό βαθμολογούμενο κριτήριο) με 100 Μόρια.

Συνεπώς, μία από τις απαιτούμενες υποχρεωτικές προδιαγραφές για απόκτηση αστέρος είναι ένα καλό και ποιοτικό στρώμα.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός ξενοδοχείου ή ενοικιαζόμενου δωματίου για να διατηρήσει τη καλή του φήμη και να αποκτήσει μόνιμους και ευχαριστημένους πελάτες είναι το καλό στρώμα. Είναι από τις βασικότερες προδιαγραφές ενός καλού και ξεκούραστου ύπνου. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η ερώτηση ”Κοιμηθήκατε καλα;” και αγαπημένη των ξενοδόχων.

Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά ενός καλού στρώματος;
Αρχικά το στρώμα πρέπει να προσαρμόζεται και να ακολουθεί τις φυσικές καμπύλες του σώματος, χωρίς να πιέζει τους ώμους ή τους γοφούς. Πρέπει να προσφέρει σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης διατηρώντας την στη φυσική της στάση σχήματος ”S”.
Να αποτελείται από πιστοποιημένα οικολογικά και ελεγμένα υλικά εξασφαλίζοντας τις συνθήκες υγιεινής, προστατεύοντας την υγεία του οργανισμού. Οπωσδήποτε, αντιαλλεργικά με αντιμικροβιακούς παράγοντες και αφαιρούμενο κάλυμμα για εύκολο και συχνό πλύσιμο διατηρώντας το καθαρό.

Το καλό στρώμα πρέπει να έχει σωστή υποστήριξη για τη μέγιστη απόδοση. Με τις κατάλληλες βάσεις μεγιστοποιούνται τα ορθοπεδικά και ανατομικά χαρακτηριστικά του ενώ παράλληλα προστατεύεται από φθορές ,βουλιάγματα κ.λ.π. Τέλος είναι σημαντική η ανθεκτικότητα του για να διατηρηθούν όλες οι παραπάνω συμπεριφορές και αρχικές ιδιότητες σε βάθος χρόνου επιβεβαιώνοντας και την ποιότητα κατασκευής του.